Despre noi

Calitatea


Politica calității
Fabrica de producție RIHO CZ, a.s., Suchý, este societatea fiică a holdingului olandez RIHO International b.v., a cărui activitate este orientată spre piețele europene. Principalul conținut al producției programului RIHO sunt căzile acrilate ergonomice de înaltă calitate, cădițele de duș și sistemele masaj RIHO. De asemenea oferim clienților noștri cabine cu aburi, dușuri hidromasaj, panouri duș și hidromasaj, paravane pentru căzi, mobilier de baie și totul la cel mai înalt nivel de calitate. Permanent îmbunătățim calitățile de utilizare, Designul, securitatea și fiabilitatea produselor noastre, care împlinesc sau chiar și depășesc cerințele clienților și organelor de control.

Viziunea noastră este dezvoltarea sistemului de producere, inclusiv integrarea deplină a sistemului de conducere. Realizăm centru logistic și productiv european. Activitățile noastre de marketing se acomodează și se apropie clienților noștri. Tindem să devenim unul dintre furnizorii esențiali ai clienților europeni.

Politica noastră a calității este îmbunătățirea permanentă a sistemului controlului de calitate. Această politică o aplicăm în relațiile cu toate părțile cointeresate. Participarea activă a angajaților în acest sistem o considerăm ca una din principiile de bază ale succesului.

În numele direcției societății
RNDr. Zdenek Krejčíř
 

Precizia prelucrării şi materiale de cea mai bună calitate


sunt pietre fundamentale ale produselor noastre şi prezumţia vieţii maximal îndelungate ale acestora. Mulţi ani de funcţionare fiabilă vă va convinge despre acest fapt. Fie că este vorba despre elementele vinilice şi acrilice, care sunt cu succes certificate prin cele mai stricte norme tehnologice şi sanitare, cât şi despre unităţile cu hidromasaj sau sistemele de aburi ale cabinelor noastre de duş.
 

Garanție


Marca RIHO înseamnă fiabilitate. Prin urmare produsele RIHO oferă garanția de 10 ani, care se referă asupra clarității și stabilității culorii și de asemenea asupra stabilității formei. Valabilitatea garanției la căzile cu hidromasaj este de 2 ani, iar în cazul instalării profesionale și montajului de către un tehnician calificat garanția se prelungește la 4 ani.

  

CONTACTE CZ:
RIHO CZ, a.s.
Suchý 37
68001 Boskovice
Czech Republic

Tel.: +420 516 468 222
E-mail: info@riho.cz

Oferta de produse și prețurile pot varia în acest moment.
Toate imaginile , fotografiile si desenele tehnice ale produselor RIHO CZ si logourile acestora sunt proprietatea RIHO CZ si nu pot fi utilizate, reproduse si raspandite fara consimtamantul prealabil al RIHO CZ. Toate drepturile rezervate.